Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Valentine's day - Ofertele restaurantelor pentru cupluri

Restaurantele s-au pregătit cu oferte speciale pentru cei care doresc să-și surprindă partenerul de viață cu o cină romantică, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Cele mai multe cupluri optează să-și surprindă persoana iubită cu o cină romantică pentru a sărbători cum se cuvine ziua de 14 februarie.

De la mese îmbelșugate, la concerte live, ofertele de Valentine's Day sunt variante. În funcție de preferințe, dar și de buget, îndrăgostiții se pot bucura de o seară de neuitat.

Din meniurile restaurantelor nu lipsește șampania, dar nici mâncărurile fine. Fie că vorbim despre restaurantele cu specific românesc sau cele internaționale, preparatele sunt alese cu grijă pentru toți cei care decid să-și petreacă astfel Ziua Îndrăgostiților.

Caviarul, ciocolata și șampania par a fi detaliile nelipsite care tronează pe masa de Sfântul Valentin. Cu toate acestea, decorurile și ambianța fac diferența. O cină la lumina lumânărilor, deasupra norilor, la care se asezonează o sticlă aburindă de șampanie ar putea constitui cadrul perfect a unei cine romantice.

Citește și
Cadouri amuzante Sf. Valentin
Valentine's day - Idei de cadouri amuzante pentru Ziua Îndrăgostiților

Pentru cei mai îndrăzneți, aceștia pot alege degustarea de băuturi fine, organizate cu ocazia acestui eveniment. În plus, iubitorii de dulciuri pot învăța tainele preparării ciocolatei, în atelierele specializate.

Cuplurile care cred că se cunosc suficient de bine pot încerca să ia o cină pe întuneric, unde își pot reaminti de momentele primei întâlniri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult