Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un vlogger celebru, șocat de prețurile din Mamaia "Cine crede că am venit în România pentru că e ieftin... Dar, NU..."

Un american care prezintă România pe rețelele sociale a fost șocat de prețurile exorbitante dintr-un supermarket din stațiunea Mamaia.  

Bărbatul care postează pe rețelele sociale sub pseudonimul ”Oops, I moved again!” și care are sute de mii de urmăritori a ajuns în magazinul din Mamaia pentru o scurtă sesiune de cumpărături alimentare.

Aventura din magazin începe cu raionul de legume/fructe, unde creatorul de conținut enumeră mai multe prețuri: “1 kg de banane: 13,99 lei, 1 L de lapte: 28,99 lei. Trebuie să ai un salariu bun în România. Nu știu cine își poate permite. 1 kg de struguri: 28,49 de lei, aparent sunt din Italia”.

Americanul continuă: ”Cine își poate permite aceste prețuri? Suc de ananas: 17,80 lei. Nu e nici măcar în sticlă de sticlă. După cum vedeți, nu îmi mai e foame. Cred că voi mânca doar aceste banane următoarele 2, 3 zile. Hârtie igienică: 20,99 lei. Cereale: 29,99 lei”.

Creatorul de conținut conchide:”Sunt șocat! Dacă vrei să ai o afacere de succes în România, adu ceai negru. Am găsit peste 10 sortimente în Mamaia”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult