Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un turc a fost prins drogat la volan în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Anchetatorii au găsit droguri în camion

Un cetăţean turc a fost prins drogat la volanul unui camion, în Punctul de Trecerea a Frontierei Calafat. De asemenea, anchetatorii au găsit droguri în cabină.    

”La data de 21.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cetăţean străin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, anunţă, luni, IGPR, DIICOT şi Poliţia de Frontieră.

Sursele citate au precizat că cetăţeanul turc a fost depistat în Punctul de Trecerea a Frontierei Calafat conducând un autotren, cu destinaţia Olanda, în timp ce se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

”De asemenea, în cabina autovehiculului de transport marfă, a fost găsită o cantitate de drog de risc (cannabis) şi un grinder.

În cursul zilei de 22.10.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai transmis sursele citate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult