Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Prahova a provocat un accident rutier la doar câteva ore după ce și-a cumpărat un bolid de lux. VIDEO

Un tânăr de 21 de ani din Prahova a provocat un accident rutier la doar câteva ore după ce și-a cumpărat un bolid de lux. Un bărbat de 45 de ani, care circula regulamentar, a fost rănit după ce șoferul autoturismului de lux nu a acordat prioritate.

Accidentul a avut loc luni seară în orașul Băicoi. În urma impactului, șoferul de 45 de ani a fost proiectat într-un imobil de pe marginea drumului și a fost transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești pentru acordarea de îngrijiri medicale, relatează Observatorul Prahovean.

Șoferul care a provocat accidentul își cumpărase mașina, un Maserati Levante, în aceeași zi de la reprezentanța unei companii de vânzări mașini rulate.

Pe canalul de TikTok al vânzătorului a fost postat un clip cu momentul în care proprietarului i-a fost înmânată cheia bolidului: „Poate cel mai tânăr proprietar de Levante din România”.

Citește și
Barca
Ce a pățit un bărbat care şi-a înscenat moartea într-un accident pe o barcă. Și soția sa este implicată

În urma accidentului, șoferului de 21 de ani i s-a eliberat o adeverință în baza căruia va putea conduce 15 zile, urmând ca acest drept să-i fie prelungit de către procurorul de caz până la finalizarea anchetei.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să-i fie suspendat dreptul de a conduce până la șase luni sau chiar anulat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult