Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil deghizat în Moș Crăciun, bătut într-un mall de agenții de pază. Poliția a deschis dosar penal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Agenţii de pază ai unui mall din Bucureşti s-au ales cu dosar penal după ce ar fi agresat un adolescent îmbrăcat în Moş Crăciun, care susţin ei, cerşea în centrul comercial.

Incidentul a avut loc într-un centru comercial din capitală, unde copilul, îmbrăcat în Moș Crăciun, ar fi adunat suma de 70 de lei din cerșit.

Poliţiştii îi cercetează acum pentru purtare abuzivă. Totul a ieşit la iveală după ce câţiva clienţi i-au luat la întrebări pe paznici când l-au văzut pe băiat plângând. Scena a fost înregistrată de unul dintre martori cu telefonul mobil.

Cel care apare în imagini este, se pare, şeful oamenilor de ordine din centrul comercial. Bărbatul susţine că tânărul deghizat în Moş Crăciun ar fi cerşit şi deranjat clienţii. Dar nu recunoaşte că subordonaţii lui l-ar fi lovit.

Scandalizaţi de purtarea agenţilor de pază, cei care i-au sărit în ajutor tânărului au vrut să cheme poliţia, doar că victima a refuzat.

Citește și
ancheta, mos craciun, bistrita, constanta, copil terorizat,
Anchetă în cazul imaginilor în care un bărbat costumat în Moş Crăciun terorizează un copil

"Nu vreau să chemaţi poliţia, nu vreau nimic, vreau să-mi daţi banii ca sunt amărât”, a spus copilul în lacrimi.

În urma imaginilor apărute, poliţiştii secţiei 15 s-au sesizat din oficiu şi i-au chemat la audieri pe toţi cei implicaţi. În urma cercetărilor, agenţii de pază care l-au lovit pe tânăr sunt acuzaţi de purtare abuzivă. Deocamdată băiatul agresat nu a fost identificat.

Până în momentul de față nu este clar în ce centru comercial din capitală a avut loc acest incident și dacă la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult