Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 6 ani a fost ucis de o haită de câini comunitari. Tatăl: „Din curte l-au luat, trăgeau de el”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în județul Constanța: un copil de șase ani a murit, după ce a fost atacat de o haită de câini comunitari.

S-a întâmplat chiar în preajma casei, în momentul în care băiatul se întorcea de la școală. Medicii chemați în ajutor au încercat să-l resusciteze, însă rănile provocate au fost prea grave. 

Nenorocirea s-a petrecut la 20 de km de Mangalia, în satul Cotul Văii. Băiatul de 6 ani venise de la școală împreună cu fratele lui mai mare și a mers la toaleta din spatele casei. În acel moment, în curtea neîmprejmuită cu gard, au intrat mai mulți câini care l-au atacat.

Tatăl băiatului: „A mers până la baie, în curte, soția când a auzit câinii i-a zis băiatului mare să meargă să vadă și a venit să zică că mergi repede că îl trage pe Marius în stradă, era plin de sânge, trăgeau de el, intraseră în curte, din curte l-au luat, erau mai mulți."

Sărmanul copil nu a mai putut fi ajutat de medicii chemați în ajutor. Localnicii reclamă că problema câinilor este scapătă de sub control.

Citește și
arthur
Cazul șocant al unui copil de 6 ani care a dat avertismente că tatăl său urmează să-l omoare, însă nimeni nu l-a ascultat

Localnică: „Sunt câini foarte mulți, eu nu văd, abia zăresc. Mi-e frică, vin șacalii până la poartă!"

Localnică: „Sunt mulți câini pe stradă. Nu știm ce e cu ei, de unde au venit."

Reporter: De când sunt câinii ăștia pe aici?

Localnic: „De când îi aduc ăștia de la Mangalia. Uite ce se întâmplă! Nu ia nimeni măsuri."

Primarul spune că a organizat mai multe acțiuni de sterilizare.

Gheorghe Moldovan, primar comuna Albești: „Acești câini sunt câini îngrijiți ceea ce indică faptul că cineva se ocupă de ei. Noi am avut mai multe acțiuni de sterilizare. Am castrat cu o echipă de medici din Germania foarte mulți câini, au adoptat și mulți săteni."

După tragedie, hingherii au încercat să prindă cât mai mulți câini, i-au tranchilizat și i-au dus la un adăpost din Mangalia. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult