Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copii loviți de tir pe trecerea de pietoni, în Iași. Băiatul cel mare e în stare de șoc după ce și-a văzut frățiorul ucis

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident grav, miercuri dimineață, pe Drumul European 583, în localitatea Lețcani din Iași. Un copil de 3 ani a murit iar fratele lui de 6 ani, precum și tatăl lor, au ajuns la spital, după ce au fost loviți de un tir pe trecerea de pietoni.

O cameră de supraveghere a surprins momentele dramatice.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul și cei doi copii ies pe marginea drumului, ținându-se de mână. Veneau de la dispensar.

Vor apoi să traverseze pe zebră, iar tirul, care îi acordase ceva mai devreme prioritate unui alt pieton, pornește și îi izbește, pur și simplu, pe cei trei.

Băiețelul de 3 ani a murit pe loc. Echipajele de prim-ajutor i-au dus la spital de urgență pe fratele său de 6 ani și pe tatăl de 39 de ani.

Citește și
copil accident
Mesajul sfâșietor al unui polițist care a intervenit la un accident în care a murit o fetiță de 10 ani: Veți mai zări o cruce

Femeie: ”Cred că nu i-a văzut și l-a agățat pe cel care a murit, ferească Dumnezeu!”.

Bărbat: ”Șoferul nu ar fi văzut, că e bordul înalt, este și un semnal exact unde indică că e trecere de pietoni”.

Femeie: ”Era la jumătatea trecerii pe bandă, tatăl era cu ăla mic de 3 ani și i-a luat pe toți, pe toți trei din plin. Era cu ei în brațe, cu ăla mic în brațe, celălalt... ferească Dumnezeu!”.

”Băiatul era extrem de speriat și în stare de șoc puternic, pentru că a văzut ce i s-a întâmplat fratelui său”

Tatăl copiilor a fost operat miercuri după-amiază. Pe lângă multiple contuzii, bărbatul are ruptură de splină și fractură de bazin. Fiul său cel mare a fost externat, dar este în stare de șoc.

Alina Belu, director Spitalul Sf. Maria, Iași: ”Băiatul era extrem de speriat și în stare de șoc puternic, pentru că a văzut ce i s-a întâmplat fratelui său”.

Șoferul tirului susține însă că cei doi copii ar fi tâșnit pe trecerea de pietoni, iar el n-a mai apucat să frâneze la timp.

După accident, traficul a fost blocat zeci de minute pe ambele sensuri ale drumului european și s-au format coloane de mașini de 15 kilometri.

Verificările au arătat că șoferul nu băuse alcool. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult