Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil a sunat la 112, speriat de tatăl violent. După scandalul din familie, tatăl a fost cel care a chemat Poliția

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste dureroasă în judeţul Dolj. Un copil de 10 ani a fost nevoit să sune la 112, înfricoșat de scandalul din familie și de izbucnirile violente ale tatălui său.

Furios că fiul a anunţat poliţia, individul a reacționat atât de dur, încât băiatul şi mama lui s-au refugiat în podul casei.

Când băiatul de zece ani a cerut ajutor la 112, individul, băut fiind, tocmai o lovise pe sora lui mai mare, în zona capului.

Poliţiştii au venit acolo şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. Nu au emis însă şi un ordin de protecţie, pentru că soţia bărbatului s-a opus.

După plecarea poliţiştilor, individul a început să îşi ameninţe familia, furios că băiatul cel mic a anunţat poliţia. De teamă, copilul şi mama lui s-au furişat în pod.

Citește și
bataie timisoara
Șoferul unui autobuz din Timișoara a fost operat de urgență, după ce a fost bătut de un pasager. Agresorul, căutat de poliție

Aşa că de această dată bărbatul a fost cel care a sunat la 112, pentru că nu îi mai găsea.

Poliţiştii au fost cei care i-au găsit pe cei doi ascunși în podul casei. Au deschis un nou dosar penal, pentru ameninţare, şi de această dată au emis ordinul de protecţie.

Ordin pe care bărbatul l-a încălcat chiar în acea noapte, când s-a apropiat de familie. A fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost plasat sub control judiciar.

În caz de urgenţă, apelaţi numărul Telverde destinat victimelor violenţei domestice! Numărul de Telverde este 0800 500 333.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult