Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un consilier din București a intrat dezbrăcat de la duș în ședința online. După câteva ore a demisionat. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Consilierul PSD Alberto Iosif Caraian a fost protagonistul unui episod inedit, vineri dimineața, în timpul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1.  

Când secretarul de ședință a început să strige consilierii locali, social democratul a intrat online având camera video pornită și atunci s-a observat că era la duș.

În acel moment, în sala de ședințe de la Primăria Sectorului 1 s-au auzit mai multe râsete, unele persoane cerând secretarului de ședință să îi spună să închidă camera. Hohotele de râs au continuat.

“Albert, apreciem dedicarea, dar închide camera”, spune la un moment dat un coleg de-ai consilierului. “Ai grijă de imagine”, au continuat colegii să îi atragă atenția.

Până la urmă, consilierul local a închis camera, iar ședința a continuat. 

UPDATE 14:16 - În urma incidentului de vineri dimineața, consilierul a demisionat. 

"În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia", a transmis PSD.

Cu această ocazie, PSD a lansat și un atac la adresa actualului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand.

"În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR", se arată în comunicatul formațiunii. 

Momentul respectiv poate fi urmărit de la minutul 56:44.   

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult