Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat urmărea femei în mijloacele de transport în comun și făcea gesturi sexuale explicite. Ce riscă individul

Your browser doesn't support HTML5 video.

După conflicte în mijloacele de transport în comun, un individ de 41 de ani din București a fost reținut.

Bărbatul viza fete tinere și făcea în fața lor gesturi sexuale explicite. Acum va da acum explicații în fața procurorilor.

Individul își făcuse un obicei să urmărească fetele tinere în mijloacele de transport în comun, dar și prin stațiile Serviciului de Transport în Comun București. Acționa în zona Sectorului 6. Una din victimele sale a avut chiar curajul să îl filmeze cu telefonul mobil, apoi să meargă la Poliția Transporturi și să facă o plângere. Imaginile pe care tânăra le-a pus la dispoziția polițiștilor au fost de mare ajutor, întrucât acesta a fost identificat. A fost prins chiar în flagrant, în timp ce săvârșea o astfel de faptă într-o stație din Sectorul 6.

Polițiștii l-au înhățat, l-au reținut 24h, iar în vineri dimineață l-au dus în fața procurorilor Sectorului 6, care îl vor audia și vor stabili la final ce măsuri restrictive vor lua împotriva lui. Vorbim de ultraj contra bunelor moravuri pentru aceste gesturi sexuale explicite făcute în public. Pedeapsa prevăzută de lege pentru asemenea infracțiune este de la trei luni la doi ani de închisoare sau amendă și procurorii ar putea chiar să îl trimită în control judiciar pe acest individ.

Rămâne de văzut și câte victime a avut, câte plângeri au fost împotriva sa pentru că legea prevede și o circumstanță agravantă care ar putea să îl trimită după gratii pentru maximum cinci ani de zile.

Citește și
Pensionarul pervers, reținut după ce a pipăit o stewardesă în zona intimă. „Oh, simt mirosul parfumului”
Pensionarul pervers, reținut după ce a pipăit o stewardesă în zona intimă. „Oh, simt mirosul parfumului”

Polițiștii le mulțumesc tinerelor care au depus plângere. Probabil am putea spune că acesta este cadoul lor de 1 martie, că au reușit să îl prindă pe acest individ care le-a oripilat de atâtea ori.

Știm din spusele tinerei care a prezentat acest caz și într-o ediție a Știrilor Pro TV de acum două zile, că o urmărea de cel puțin astă-vară. Deci, acest individ cu siguranță că are mult mai multe victime, iar acestea sunt sfătuite și încurajate să meargă și să depună plângere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult