Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat este în stare critică după un incendiu violent urmat de o explozie, la un magazin de piese auto din Pitești

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incendiu violent urmat de o explozie, vineri după-amiază, la un magazin de piese auto din centrul Piteștiului.

Un bărbat de 35 de ani a suferit arsuri pe mai bine de 90% din corp, iar mai mulți copii au fost evacuați dintr-o grădiniță aflată pe o altă latură a clădirii. Deocamdată, nu se știe ce a provocat incendiul!

Atentie, imagini și detalii care va pot afecta emoțional! Alarma s-a dat puțin după ora 14. Incendiul a izbucnit pe o străduță cu sens unic din Pitești, unde sunt mai multe magazine de piese auto. Pompierii chemați să stingă incendiul urmat de o deflagație puternică au găsit într-unul dintre magazinele avariate un bărbat de 35 de ani cu hainele aprinse! Bărbatul a fost dus de urgență la spital. Bărbat: „L-a luat salvarea.”

Reporter: Cu arsuri mari?

Bărbat: „Cu arsuri... arzând, cu hainele arzând." Femeie: „Era un băiat, atât era, în magazin, acolo, repara biciclete el." Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt ISU Argeș: „Flăcările se manifestau generalizat, cu flacără deschisă la acest spațiu în care funcționa magazinul. După sosirea forțelor de intervenție s-a auzit, la un moment dat și o explozie." În clădire funcționează și o gradiniță. Copiii au fost evacuați imediat, impreună cu educatoarele. Nimeni nu știe, deocamdată, de la ce a pornit focul. Reporter: S-a auzit vreo bubuitură, ceva?

Citește și
incendiu cj
„S-a auzit o bubuitură”. Incendiu de proporții la o hală din Cluj-Napoca. A fost emis mesaj RO-Alert pentru localnici

Femeie: „Fum, da, da, a bubuit. M-am speriat foarte tare!" Traficul în zonă a fost oprit, iar câțiva oameni și-au vărsat nervii pe salvatorii aflați la fața locului. Femeie: „Eram în trafic, suntem opriți că nu avem pe unde trece." Pompierii au stins incendiul și încearcă să afle acum de la ce a pornit. Între timp, bărbatul rănit a intrat în operație, dar medicii spun că starea lui este critică!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult