Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei persoane au fost rănite, în Mureș, după ce o mașină ar fi intrat pe sensul opus de mers și a lovit un alt autoturism

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bărbați care mergeau la pescuit au ajuns în cele din urmă la spital. Mașina lor ar fi intrat pe sensul opus de mers și s-a izbit de un alt autoturism, într-o curbă a morții din localitatea Văleni, Mureș.

Cel aflat la volan nu consumase alcool, spun polițiștii. Șoferul din cealaltă mașină a fost și el rănit. Din cauza accidentului, s-au format cozi uriașe pe Drumul Național 13.

Accidentul s-a produs în jurul orei șase dimineața. La volanul unui autoturism, un bărbat de 69 de ani se îndrepta spre o baltă de pescuit, însoțit de prietenul său în vârstă de 71 de ani. La jumătatea drumului, într-o curbă periculoasă din localitatea Văleni, mașina lor s-a izbit frontal de alta care venea din sens opus.

Martor: „Șoferul de pe polo zicea că mergea și nici nu a văzut a intrat în el . nici nu ști de unde venea”.

Martor: „I-a apărut mașina în față, s-a lovit frontal, iar pe șofer îl durea piciorul. Am încercat să-l scoatem din mașină pe ăsta cu dacie, dar nu am putut”.

Citește și
beat
Un șofer băut din Iași a trecut cu mașina peste un pieton beat, a coborât și l-a tras de picioare în șanț, apoi a plecat

În cele din urmă, a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a-l scoate pe șoferul de 69 de ani din mașina avariată.

Martor: „M-am oprit și era deja accidentul întâmplat. Era ieșit din mașină, striga ajutor, iar celălalt era încarcerat, dar putea să vorbească și să își miște mâinile”. Andrei Bogdan Oltean, ISU Mureș: „Detașamentul de pompieri a fost solicitat să intervină la un accident rutier din care au rezultat trei victime. Intervenția a fost dificilă întrucât a fost necesară extragerea victimei încarcerate”.

Cei doi pescari, dar și șoferul din cealaltă mașină au fost transportați la spital. Polițiștii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Din cauza accidentului, circulația pe Drumul Național 13 a fost blocată mai bine de o oră.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult