Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferul de 19 ani care a plonjat cu mașina în apele râului Someș este de negăsit. Salvatorii continuă să îl caute

Your browser doesn't support HTML5 video.

De mai bine de 24 de ore, pompierii și scafandri din 3 județe încearcă să dea de urma unui tânăr de 19 ani care a căzut cu mașina în râul Someș.

Prietenul care îl însoțea s-a salvat și le-a spus anchetatorilor că l-a zărit pe șofer înotând spre mal. Însă de atunci nu a mai fost văzut.

După ce a derapat, mașina s-a prăbușit peste 3 metri, de pe șosea, direct în râul Someș, în dreptul unei comune din Satu Mare. Pasagerul, un tânăr de 18 ani, a înotat până la mal și sustine că l-a văzut pe sofer cum a ieșit și el din masină. Chemati de urgență, salvatorii au început imediat căutările, cu forțe sporite. În sprijin au fost chemați și scafandari din Bistrița și din Maramureș. Plutonier adjunct Ovidiu Galeș, ISU Bistrița: „Am simulat o posibilă traiectorie a victimei după momentul în care a ieșit din mașină și continuăm căutarea cu poligon după traiectoria respectivă. Cel care a ieșit din mașină nu e foarte coerent. Nu poți acoperi tot cursul râului, adâncimea e mare, nu există vizibilitate deloc, nu ne putem baza pe asta." Localnic: „Pe Someș, de-a lungul, au fost 2 mașini de pompieri, 2 salvări și scafandri cu barca. A mers mașină în apa și nu l-au găsit încă." Șoferul are 19 ani și este din Satu Mare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult