Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Bârlad, salvat de la moarte în ultima clipă după ce a început să transmită live pe Facebook sinuciderea sa

Un bărbat din Bârlad a fost salvat în ultima clipă de la moarte de către polițiști, după ce a început să facă un live pe Facebook cu sinuciderea sa, iar un prieten de-al său din București a sunat la 112.

 

Părăsit recent de iubită, tânărul de 31 de ani din Bârlad se confesa în seara zilei de 16 august unui prieten din București, spunându-i că vrea să se omoare, scrie Vremea Nouă.

Prietenul a încercat să-l convingă să renunțe la intențiile sinucigașe, dar bârlădeanul a început să transmită live pe Facebook cum începe pregătirile pentru a se spânzura.

Speriat, bucureșteanul a sunat la 112, iar polițiștii din Bârlad s-au deplasat de uregnță, alături de un echipaj de ambulanță, la adresa indicată, unde l-au găsit pe tânăr spânzurat de o grindă din podul casei.

A fost salvat în ultimul moment, după ce i s-au efectuat manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui.

Citește și
jandarmi
Un jandarm s-a sinucis cu arma din dotare. Bărbatul fusese condamnat în primă instanță

 

Și-a revenit după ce a fost transportat în comă profundă la spital

 

„Am fost solicitat la un caz aparte la Bârlad, duminică seara, în jurul orelor 22.00. Victima, un bărbat de 31 de ani, care avusese o tentativă de sinucidere prin spânzurare, a fost dată jos din ștreang de asistentul nostru de pe ambulanța sosită prima la fața locului. Bărbatul a fost intubat și stabilizat, fiind transportat în comă profundă la Spitalul Județean Vaslui, unde a fost predat la UPU”, a precizat medicul urgentist Daniel Ungureanu pentru sursa citată.

Tânărul și-a revenit și a fost transferat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui pentru tratament de specialitate.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult