Un tânăr din Dolj s-a sinucis din dragoste, dar a luat cu el și două vieți nevinovate

Ultima actualizare: 31-07-2020 10:39

Momente dramatice pe șoseaua de centură a Craiovei. Destinul unei tinere familii a fost curmat brutal - un șofer de 25 de ani s-a înfipt cu viteză fulminantă în vehiculul oamenilor.

A făcut-o intenționat. Voia să moară, arată primele date din anchetă. De altfel, tânărul s-a stins pe loc, dar i-a luat cu el pe tată și pe fetița de numai șase ani. Mama este în stare gravă, la spital.

Mașina în care și-au găsit sfârșitul tatăl și fiica era nouă. Luni o aduseseră acasă, povestesc rudele bărbatului.

Maria Băcescu, mama șoferului mort: ”Ne-a arătat mașina și am zis Dane hai înăuntru. Nu mami, că ne grăbim că ne ducem la mare. Și au plecat de aici, nu au stat mult la noi aseară, că se grăbeau să se hodine”.

Mihai Băcescu, tatăl șoferului mort: ”El a zis că a plecat de la Târgu Jiu cu mașina că a cumpărat mașină nouă, atâta știu, în rest nu stiu nimic, când, azi dimineața să auzim că a murit”.

Lângă Craiova, un autoturism le-a tăiat calea. Impactul a fost violent.

Elena Ciurea, rudă: ”Azi dimineața când m-au sunat la 6 și ceva, sora lui, n-am știut, am venit încoace că fratele meu a amuțit, cumnata mea la fel, maică-mea la fel, a fost un șoc, un șoc”.

”A intrat cu 215 km în el”

 

Primele informații ale poliției arată că tânărul a intrat pe contrasens intenționat, cu gândul de a o termina cu viața.

A vrut acum o lună și jumătate să se sinucidă. Azi dimineață la 4 și jumătate s-a dus la fratele lui, și-a luat adio, a zis că se duce pe centură și primul pe care îl întâlnește, direct. A intrat cu 215 km în el. Clar tentativă de suicid", a spus o rudă.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO