Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Seară cu multe emoții pentru absolvenții Universității de Medicină din Iași. Peste 1.600 de studenți au devenit medici

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o seară cu multe emoții pentru absolvenții Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.  

După ani lungi de trudă, au ajuns la momentul în care au depus jurământul lui Hipocrate și au devenit, astfel, medici.

La final, s-au bucurat de un foc de artificii.

Peste 1.600 de studenți au absolvit în acest an Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Anii de facultate au fost grei, cu nopți nedormite și mult stres, spun absolvenții.

Ana-Măria-Cecilia Păuleț, șef de promoție al Facultății de Medicină: „A fost un roller coster, a fost cu multe bucurii, cu mult stres, cu multă cafea băută. Dar a fost frumos”. Gheorghe Olari, șef de promoție specializarea asistență medicală generală: „A fost o experiență frumoasă și sunt profund recunoscător”.

Printre ei sunt și sute de străini, din 36 de state ale lumii. Doi frați, de exemplu, au venit din Franța. Acum, au terminat studiile împreună: unul medicină dentară, iar celălalt bioinginerie.

Citește și
ilikeit
Gadgetul care ne poate ajuta să avem o postură corectă în viața de zi cu zi

Bilal Outabachi, șef de promoție Facultate de Medicină Dentară, seria cu predare în limba franceză: „A fost mult de muncă, multe nopți petrecute cu cafea pentru examen, dar astăzi sunt mândru și bucuros de rezultatul obținut, mai ales că sunt șef de promoție”.

Ismael Outabachi, absolvent al Facultății de Bioinginerie: „Vrem să ne întoarcem în Franța și să deschidem un centru medical acolo”.

Absolventă: „Este rezultatul unui sacrificiu de o viață. Venim din Franța, acolo nu am reușit, iar aici am ajuns la final”.

Cel mai așteptat moment al ceremoniei a fost depunerea jurământului lui Hippocrate, când absolvenții sunt declarați medici cu acte în regulă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult