Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Roxana a primit ce își dorea: piure cu carne. Prima dată i-a dat însă să mănânce fratelui mai mic. VIDEO cu reacțiile lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Roxana, eleva din Vaslui care a impresionat milioane de români cu povestea ei, a primit donații de la oameni din toată țara.

”Un piure cu carne și salată mi-ar plăcea”, spune Roxana, fetița de 9 ani care merge aproape zilnic flămândă la școală.

Povestea familiei este de-a dreptul dramatică. Fratele ei de 16 ani a renunțat la școală pentru a munci cu ziua, în timp ce tatăl este grav bolnav și de 3 ani nu mai poate lucra. Cei 7 membri trăiesc numai cu banii din ajutoare sociale și alocații.

După ce cazul ei a apărut joi seară, la Știrile ProTV, vecinii și oamenii din zonă s-au mobilizat și le-au adus alimente. Iar pentru Roxana și frații ei, ce își dorea: piure cu carne și salată.

Fetița a ținut însă ca fratele ei mai mic să guste primul din piure și l-a hrănit cu lingurița. ”E bun?”, l-a întrebat surioara sa.

Citește și
Silviu Cadia
Povestea lui Silviu. A cucerit Himalaya ca să-i facă pe oameni să doneze pentru copii

”Le mulțumesc oamenilor care ni le-au dat”, a transmis Roxana.

Dacă doriți să îi ajutați, adresa lor este: destinatar Cristina și Vasile Pruteanu, sat Pușcași, comuna Pușcași, județul Vaslui.

În principal, ar fi nevoie de materiale de construcție, deoarece casa stă să cadă peste familie, iar în mai puțin de 2 luni vine iarna.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult