Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protestatarul care a scăpat de jandarmi și a ajuns lângă Dragnea. Ce i-a strigat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Procesul liderului PSD, Liviu Dragnea, nu a fost lipsit de incidente. Sute de susținători ori contestatari s-au strâns în fața instanței și doar prezența jandarmilor în număr mare a făcut să nu se ajungă la violențe.

Totuși, în busculada creată la sosirea lui Dragnea, spiritele s-au încins, iar trei bărbați au fost ridicați de jandarmi și duși la secția 8 de poliție.

Au fost amendați cu câte 200 de lei, pentru "provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice". Aceasta a fost atmosfera din fața Înaltei Curți de Casație și Justiție înainte ca președintele PSD Liviu Dragnea să ajungă la termenul din dosarul său. De o parte erau susținătorii, iar de cealaltă contestatarii.

Între cele două tabere s-au instalat jandarmii, care au încercat inițial să delimiteze intrarea cu garduri metalice. Între timp, tabăra susținătorilor lui Dragnea s-a mărit considerabil. Pentru că nu-și anunțaseră prezența, au fost întâmpinați de un jandarm.

Jandarm: ”Nu ați depus nici o solicitare! Am rugămintea să nu instigati, să nu adresați injurii și de preferat ar fi să strângeți bannerele. Dumnevoastră participați la o activitate de protest nedeclarată!”

Citește și
Liviu Dragnea
Noi momente grele pentru Dragnea, la plecarea de la ÎCCJ. Prin ce a trecut. VIDEO

Rugămintea jandarmului nu a fost respectată, iar, în momentul în care și-a făcut apariția liderul PSD, s-a declanșat haosul. Imediat, jandarmii au făcut cordon în jurul lui Liviu Dragnea, în timp ce persoane care îl susțineau s-au strecurat printre forțele de ordine și i-au îmbrâncit pe jurnaliști până la intrarea în clădire.

În toată nebunia, Liviu Dragnea nu a scăpat de ocara unui protestatar, care a reușit să ajungă lângă el: ”La pușcărie, gunoiule, la pușcărie să te duci!”

Momentele tensionate au continuat. Mulțimea a izbucnit, iar jandarmii au izolat mai mulți bărbați. Între ei s-a aflat și un individ care manifesta la primele ore în tabăra de susținători ai lui Dragnea. În total, 3 bărbați au fost luați de jandarmi și duși la secția 8 de poliție unde au fost amendați.

Între timp, judecătorii încheiau și ei ședința. A urmat o altă imbranceala între cele două tabere de protestatari și forțele de ordine până când președintele PSD a urcat în mașină.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult