Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploile fac prăpăd în mai multe județe din țară. Hidrologii au emis alerte de viituri pe mai multe râuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Plouă necontenit în mai multe județe, iar hidrologii au emis alerte de viituri pe mai multe râuri! În Orăștie, județul Hunedoara, pompierii intervin în mai multe gospodării inundate si au evacuat deja 7 persoane.

Apele unui râu ieșit din matcă au acoperit Drumul Național 7 și o zonă de la intrarea pe Autostrada A1.

Și marți seara este închis drumul de acces pe autostrada A1, dinspre Orăștie. Mai multe echipaje de poliție sunt în zonă pentru a-i opri pe cei care vor să se aventureze în apa care depășește chiar și 15 centimetri. Plouă fără oprire iar zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intevenit deja pentru a evacua din Orăștie 7 pesoane printre care și un copil. Acestea au fost transportate cu un microbuz spre un centru pus la dispoziţie de autorități.

Și în Târgu Mureș, pompierii au scos cu motopompele apa din mai multe gospodării. Hidrologii au emis astăzi un cod portocaliu și unul galben de viituri, ambele valabile până mâine la ora 12. Pericolul mai mare rămâne pe râurile Crișul Alb, Mureș și Olt. Hidrologii nu exclud scurgerile de pe versanți și debite mărite. Meteorologii au anunțat că în această noapte pot să apară chiar ninsori în Transilvania și Moldova. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult