Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Plan Roşu, după ce un autocar cu copii s-a răsturnat între Pârâul Rece şi Râşnov

Un autocar cu aproximativ 30 de copii şi 20 de adulţi s-a răsturnat duminică dimineaţa, pe DN 73, pe sensul de coborâre de la Pârâul Rece spre Râşnov

Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit grav, au informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cel de Poliţie Judeţean Braşov.

 

Vezi imagini cu accidentul în galeria foto  

Potrivit pompierilor, s-a pus în aplicare Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Braşov, la faţa locului deplasându-se şapte echipaje SMURD, patru ale Ambulanţei, un echipaj de descarcerare grea, trei echipaje cu apă şi spumă, dintre care două cu modul de descarcerare. Iniţial s-au trimis şi elicopterul SMURD şi ATPV Covasna, dar au fost întoarse din drum deoarece nu se mai impunea deplasarea acestora la faţa locului.

Din primele informaţii, conform pompierilor, toţi pasagerii - 29 de copii şi 25 de adulţi - au ieşit singuri din autocar, fiind conştienţi. Toate persoanele au fost evaluate medical la faţa locului, a precizat sursa citată.

Citește și
accident buzau
Ce au descoperit polițiștii despre șoferul de tractor care a provocat accidentul din Buzău

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, autocarul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o curbă. Conform poliţiştilor, în autocar s-ar fi aflat 30 de copii şi 20 de adulţi.

Toţi copiii, având cuprinse între 6 şi 14 ani, au reuşit să iasă din autocar, suferind contuzii uşoare 3-4 persoane, conform sursei citate.

Traficul în zonă a fost blocat în totalitate până la efectuarea cercetărilor la faţa locului şi repunerea autovehiculului pe roţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult