Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul Țăndărei, în carantină: localnicii au fugit din vestul Europei de frica virusului, dar l-au adus cu ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O asistentă de la Spitalul din Țăndărei infectată cu Covid-19 a murit.

Din primele informații, asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID-19 în data de 2 aprilie 2020 la Spitalul suport Fetești, unde a fost și internată. A fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase 'Victor Babeș" în data de 4 aprilie 2020.

Avea boală cronică preexistentă: diabet zaharat, dereglări hormonale.

Substația de Ambulanță din Țăndărei, județul Ialomița, a fost închisă după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv cu Covid-19.

Pentru a evita răspândirea virusului, restul personalului medical a fost trimis în izolare la domiciliu.

Citește și
Florin Cîțu - 6
Florin Cîțu: Economia din țara noastră este într-o situație imposibilă

Situația a degenerat în acest oraș după ce mai mulți localnici s-au întors din Italia, Spania, Anglia ori Germania de teama coronavirusului, dar l-au adus cu ei.

Astfel, în urmă cu mai bine de o săptămână, autoritățile au decis să plaseze orașul în carantină, pentru că numărul celor infectați creștea alarmant de la o zi la alta.

Nicoleta Toma, primarul orașului Țăndărei: ”Sunt trei persoane care în urma testului au ieșit pozitiv și mai este o persoană care lucrează la laborator, în cadrul spitalului. Deci patru sunt în total. Problemele vor fi rezolvate cu ajutorul ambulanței de la Spitalul Județean Slobozia”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult