Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nouă persoane, implicate într-un accident rutier pe A1. În ce stare se află victimele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu - Sebeş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.  

Update „Din primele cercetări efectuate a rezultat că un ansamblu tir condus pe banda 1 a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență, a intrat în coliziune cu parapetul marginal, apoi a fost proiectat într-o autoutilitară condusă pe banda 2, proiectând-o în parapetul median”, a transmis Poliția.

În total, au fost transportate la spital 9 persoane, toate conștiente.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe banda de urgență.

Update Echipajele SAJ au transportat la spital patru victime după cum urmează: - bărbat de 73 de ani cu fractură membrul inferior; - femeie de 28 de ani cu fractură de bazin; - bărbat 38 de ani cu traumatism cranio facial; - bărbat de 50 de ani cu traumatism ocular. Alte victime au fost transportate la spital, de către forțe ISU.

Citește și
acc bran
Cum s-a produs accidentul teribil din Bran soldat cu un mort și trei răniți. Detaliile surprinse de camera de supraveghere

Update „După sosirea la fața locului s-a constatat ca sunt implicate în accident nouă persoane. În acest moment, toate cele nouă persoane au fost asistate medical. Toate sunt conștiente.

Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Echipajul SMURD a preluat:

- un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

- un bărbat cu un traumatism grav la picior, de aproximativ 40 de ani, urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ:

- o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte patru victime au fost preluate de ATPVM. Acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu.

A noua victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Știre inițială „ISU Sibiu intervine de urgenţă pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu - Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Din primele informaţii, ar fi 3 vehicule implicate şi 8 persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

În accident sunt implicate două autotrenuri şi o camionetă, traficul fiind blocat pe A1, km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu - Sebeş, potrivit Poliţiei.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult