Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Sinaia s-ar fi aruncat de pe un pod după o ceartă cu iubitul. Chiar el a găsit-o moartă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 24 de ani din Sinaia a fost găsită fără viață sub un pod de la marginea localității. Anchetatorii încearcă să afle acum împrejurările morții sale.

Principala ipoteză e că fata s-ar fi sinucis, după o ceartă cu iubitul ei; chiar el a anunțat că i-a găsit trupul, după două zile de căutări.

Tânăra se mutase la Predeal, unde locuia împreună cu iubitul ei. La sfârșitul săptămânii trecute, între cei doi a izbucnit o ceartă. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că fata și-a strâns lucrurile și a plecat, în toiul nopții. El a căutat-o de unul singur, iar luni i-a văzut mașina în apropierea unui pod din Sinaia. A observat apoi trupul neînsuflețit și a anunțat poliția.

Maria Magdalena Rădulescu, Purtătorul de cuvant al IJP Prahova: "Politiștii din Sinaia au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod într-o prăpastie în stațiunea Sinaia. Aceasta fiind găsită decedată".

Trupul fetei a fost recuperat cu ajutorul Salvamontiștilor, iar anchetatorii au început cercetările în acest caz. Cei care au cunoscut-o pe fată nu pot accepta povestea. Vecină: “Chiar refuz să cred așa o nenorocire. Am înteles că lucra la o .. făcea un doctorat sau la o diplomă adică era un copil cu toate temele la zi, Nu știu ce a putut să o determine și faptul că nu a avut niciun suflet căruia să se confeseze.  De asta mi se pare foarte rău”.

Citește și
sinucidere arges
Un bărbat din Pitești s-a sinucis cu arma de vânătoare. Bărbatul suferea de cancer

Localnic: “Poți păți o dramă în viață, dar asta nu înseamnă că trebuie să ducă la sfarșitul vieții că viața este un pic mai complexă trebuie sa treci peste, are și bune are și rele”. Medicii legiști vor stabili în urma necropsiei data și cauza exactă a decesului tinerei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult