După mai multe tentative de suicid, un bărbat de 46 de ani, din Curtea de Argeș, și-a pus capăt zilelor de față cu cei care încercau să-l salveze.

Bărbatul avea un trecut "zbuciumat" și își teroriza soția de câțiva ani. I-a incendiat ușa, după care a amenințat că-și ia viața. Anul trecut chiar s-a aruncat cu mașina într-un canal cu apă.

A fost salvat, iar femeia a obținut interdicția de a se mai apropia de ea. Însă ieri la amiază, l-a întâlnit într-un magazin. Câteva ore mai târziu, bărbatul s-a filmat într-o pădure în timp ce amenința că se sinucide și i-a trimis fostei soții imaginile.

Puși în alertă, mai mulți agenți, mascați, jandarmi, pompieri și voluntari de la o asociație de off-road au plecat în căutarea lui.

L-au găsit într-un copac, la mare înălțime, de unde amenința că-şi ia zilele. Oamenii legii au încercat să îl facă să se răzgândească, dar fără succes.

A fost dus mai întâi la spitalul din Curtea de Argeș, apoi transferat la urgențe, în Pitești, dar pe drum a murit. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.