Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină a unei instituții de stat a evitat în ultima clipă să fie lovită de tren, la Cluj. A rămas blocată sub barieră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca un joc cu moartea este scena filmată de un martor la o trecere peste calea ferată din județul Cluj: o dubă a ajuns între bariere și nu s-a mai putut urni de-acolo, iar trenul se apropia cu viteză. În ultimul moment a fost evitat un dezastru.  

Mașina inscripționată cu denumirea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier rămâne blocată sub bariera de la trecerea de cale ferată.

Se pot observa și semnalele luminoase în funcțiune, semn că bariera coboară în câteva secunde pentru a trece trenul. Cel mai probabil, cel aflat la volan ar fi încercat să forțeze trecerea.

Pentru a rezolva imediat situația, doi angajați coboară și reușesc să ridice bariera cu mâinile. Astfel au răgaz să dea mașina înapoi.

După câteva secunde barierele coboară din nou și imediat trece și trenul. Polițiștii au transmis că s-au autosesizat și fac verificări.

Citește și
ambulanta
Accident feroviar pe Valea Prahovei. Două persoane au fost lovite de un tren. Printre victime, un copil de şapte ani

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, tot în județul Cluj, o autospecială a pompierilor a trecut razant prin fața trenului, la o trecere de cale ferată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult