Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță a murit după ce ar fi căzut un dulap peste ea la centrul ”Cireșarii”. Tatăl susține că îi este ascuns adevărul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Reprezentanţii unui centru pentru copii din Sectorul 5 sunt vizaţi de un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce o fetiţă de 10 ani a murit, lovită de un dulap.

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie, iar de atunci fetiţa a stat în comă la spital. Joia trecută s-a stins din viaţă.

Pe fetiţa o chema Andreea Maria şi stătea în centrul ”Cireșarii” pentru că familia sărmană nu avea posibilitatea să o crească. Era însă vizitată des de tatăl ei, care s-a opus constant deciziei de a fi crescută de centru. Omul acuză reprezentanţii centrului că nu vor să-i spună exact ce s-a întâmplat cu fetiţa lui şi că tot ce i s-a comunicat a fost ca un dulap ar fi căzut peste copilă.

Poliţiştii Secţiei 24 au preluat cazul la acea vreme şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Starea fetiţei era însă gravă şi a fost internată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni. Acolo a fost îngrijită până pe 4 decembrie, când se pare că ar fi fost externată la cerere şi dusă într-un alt centru pentru copii care are şi personal medical specializat.

După ce săptămână trecută fetiţa a murit, a fost deschis un alt dosar de poliţiştii serviciului omoruri pentru moarte suspectă, iar poliţiştii secţiei 24 iau în calcul schimbarea încadrării primului dosar deschis pe 9 septembrie în ucidere din culpă.

Citește și
dulap
Accident cumplit în locuința unor vasluieni. O fetiță de 7 ani a fost strivită de un dulap

Luni medicii institutului de medicină legală au făcută şi necropsia şi se aşteaptă acum rezultatul analizelor, care va spune clar de ce a murit fetiţa. Cât despre cum s-a întâmplat exact şi cine se face vinovat de moartea copilei rămâne să stabilească poliţia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult