Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Iași a fost ucisă în bătaie de partener, chiar în fața fetiței lor. S-au certat pentru tichetul de 500 de lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă șocantă într-o localitate din județul Iași. O femeie de 40 de ani a fost ucisă în bătaie de partener, sub ochii fetiței lor de numai 12 ani.

Cei doi se certaseră din cauza banilor pe care fata îi primise ajutor pentru școală. Agresorul a sunat apoi la 112.

Cei doi parteneri locuiau în Poiana Mărului din județul Iași. După ce au consumat alcool, s-au luat la ceartă, apoi individul a lovit-o pe femeie în prezența fetei lor. Iuriciuc Maria-Luiza, prim-procuror parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: "Minora de 12 ani locuia în aceași cameră cu cei doi, cu inculpatul și cu victima și întradevăr a fost prezentă la ultima agresiune, care a dus la decesul mamei sale."

Potrivit martorilor, individul a plecat de acasă și a lăsat-o pe femeie în agonie.

Călin Mihai, vecin: "Dimineață, în loc să o lase pe fată la școală, a luat-o la Hârlău ca să nu spună nimic. I-a promis că îi dă și bani, să tacă, să nu spună nimic. A venit înapoi acasă după masă."

Când s-a întors, a lovit-o din nou pe femeie.

Valică Ciofu, vecin: "El a sunat la salvarea şi după a venit poliţia. El a zis că a murit de un sfert de oră, dar salvarea a zis că vreo două ore avea de când a murit. E a spus că atunci a căzut de pe pat. Dar în halul ăla cum era ea de vânătă. Cum era la față ruptă şi gura."

Copila a cerut ajutorul vecinilor.

Vecină: "Am înteles că i-ar fi dat de la școala un voucher de 500 de lei și de la ăla s-ar fi luat. El ar fi sunat la școală, că el o întreține, să ia el banii aștia. Și așa s-ar fi luat la sfadă, ea fiind cu mâna ruptă si piciorul, nu a mai putut să miște de acolo și a strâns-o de gât și gata."

Criminalul se află acum în arest preventiv și riscă până la 20 de ani de închisoare, pentru omor. Copila a fost preluată de o rudă și a început ședințe de consiliere psihologică, pentru a trece peste trauma suferită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult