Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru, în Tulcea. Incendiul îi cuprinsese apartamentul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Gest disperat făcut de o fată de 15 ani din Tulcea, îngrozită că apartamentul ei a luat foc. Copila a sărit pe geam, de la etajul 4, ca să se salveze.

 

Mama şi fratele ei geamăn, au apucat să coboare în fugă pe scări. Fata a suferit fracturi la picioare şi la coloana vertebrală, iar ceilalţi doi membri ai familiei s-au intoxicat cu fum.

Alarma a fost dată puţin după ora 9 şi jumătate seara. Vecinii au văzut cum flăcări mari ies pe fereastra unui apartament situat la ultimul etaj al blocului. În doar câteva minute, martorii au asistat la secvenţe de groază.

„Doamne, Maica Domnului, ferească Dumnezeu! Fetiţa aia a sărit de la 4! A sărit fetiţa aia de la 4!" spunea, îngrozită, o vecină.

Citește și
Masini
Un ofiţer MAI, arestat preventiv după provocarea unui incendiu care a distrus nouă maşini. Care a fost motivul

Plt. adj. Nicolae Botezatu, ISU Tulcea: „Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru. La sosirea forţelor de intervenţie, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conştientă, ce prezenta multiple traumatisme".

Mama fetei le-a povestit anchetatorilor că flăcările erau atât de mari în camera copiilor, încât nu reuşea să ajungă la fată, şi când şi-a dat seama că i se face rău din cauza fumului dens, şi-a luat celălalt copil şi a fugit pe scara blocului.

După gestul disperat al fetei, echipajul ambulanței a intervenit şi a transportat-o la spitalul din Tulcea. Iniţial, medicii au spus că are doar fracturi la picioare.

Dr. Ali Kilo Salah Eddin, manager Serviciul de Ambulanţă Tulcea: „Este în stare stabilă. Numai membrele inferioare, fracturi. A fost conştientă, stabilă. Mama şi fratele ei au avut puţin supraveghere intoxicaţie cu monoxid de carbon."

Ulterior, fata a fost transferată la Spitalul din Constanța, unde s-a constatat că are şi o fractură de coloană vertebrală. Medicii de acolo spun că vața nu îi este pusă în pericol.

Între timp, pompierii au reușit să stingă focul în apartament, şi o anchetă va stabili de la ce a pornit incendiul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult