Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi detalii privind bărbatul a cărui mână a fost găsită într-o comună din Argeș. A fost victima unei crime

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul al cărui antebraț a fost găsit la Dragoslavele, în Argeș, a fost victima unei crime, au stabilit anchetatorii.  

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a preluat cercetările în acest caz. Bărbatul ucis se numește Zoltan Sorin Ștefan și a fost condamnat, în 2016, pentru tentativă de omor, după ce și-a atacat, din gelozie, partenera de viață.

Anchetatorii au probe solide că bărbatul pe care îl caută este decedat și a fost ucis cu intenție.

Urmează ca medicii legiști să stabilească modul în care a fost tăiată mâna dreaptă a omului, și dacă victima era în viață în acel moment sau nu.

Până acum, căutarea cadavrului nu a dat rezultate.

Citește și
crima
Crimă șocantă în Capitală. Angajata unui magazin, care era însărcinată, a fost înjunghiată de tatăl patroanei

Sorin Zoltan Ștefan a fost condamnat în 2016, după ce ar fi încercat să-și ucidă partenera de viață, chiar în fața postului de poliție din comuna Cuza Vodă, județul Călărași, unde trăiau. Cei doi se despărțiseră recent, după o relație de 25 de ani, din care 23 trăiți în Bosnia. Aveau trei copii împreună, dar femeia nu voia să se mai întoarcă la el, pe motiv că era un individ violent. Unul dintre fiii bărbatului a declarat poliției că, după eliberarea din închisoare, Sorin Zoltan nu a mai ținut legătura cu familia și că trăia singur. Făcea dese deplasări în străinătate.

Se pare că omul a avut un conflict și cu fratele partenerei sale. În 2015 a reclamat la poliție că acesta l-ar fi tâlhărit.

În mod sigur, anchetatorii au făcut verificări acasă la el, au încercat să-i localizeze mașina și telefonul, să afle ce tranzacții bancare a făcut în ultima vreme, dar nu au comunicat rezultatele acestor cercetări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult