Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mită de 20.000 de euro la Poliția Locală Sector 1. Doi agenți și un șef ar fi luat șpagă ca să nu sancționeze unele localuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Percheziții de amploare la Poliția Locală Sector 1 București. Mai mulți agenți, printre care și polițiști aflați în funcții de conducere, sunt acuzați de fapte de corupție.

Sunt suspiciuni că ar fi primit mită mii de euro ca să închidă ochii la neregulile pe care le descopereau în localuri și terase.

Încă de la primele ore ale dimineții, ofițerii Direcției Generale Anticorupție au sosit la sediul central al Poliției Locale Sector 1 și au început perchezițiile. Verifică documente și înscrisuri și adună probe cu care să probeze infracțiuni de corupție de care sunt acuzați mai mulți funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Mai exact, ar fi vorba despre trei polițiști locali, șeful Departamentului de Control Activități și două subalterne. Ei sunt bănuiți că ar fi luat mită până la 20.000 de euro, ca să nu ia măsuri atunci când găseau nereguli la terasele din parcul Regele Mihai I sau la cluburile și localurile din zonele Calea Floreasca, Dorobanți și Calea Victoriei.

În acest moment, sunt în desfășurare în total opt percheziții, pentru că sunt verificate și domiciliile celor trei polițiști locali, dar și sediul unei societăți comerciale.

Citește și
politia, politist
Un polițist din Covasna ar fi încercat să acopere o tentativă de omor în schimbul mai multor sticle de țuică

Această acțiune vine după ce săptămâna trecută alți polițiști de la Poliția Locală Sector 1 au fost vizați de o anchetă de corupție. Este vorba despre 12 polițiști locali care sunt bănuiți că au luat între 100 și 200 de lei mită pentru a nu-i amenda pe șoferii care parcau neregulamentar sau pe cei care încălcau legislația privind protecția mediului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult