Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de cititori la un târg de carte din Iaşi. Cele mai noi titluri au fost expuse, iar clienți au fost de toate vârstele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un târg de carte din Iaşi a atras mii de cititori în weekend. De la vârstnici până la copii care descoperă acum bucuria lecturii.

Dicolo de pasiune, a contat, desigur, şi preţul. Cei care au negociat, au plecat acasă cu mai multe cărţi. Cele mai noi titluri au fost expuse în weekend la Iași, la un târg dedicat cărților. Clienți au fost de toate vârstele. Blondă: "Am câțiva autori preferaţi și vreau să văd ce au mai scos. Din păcate nu mai încap în bibliotecă. Cele mai multe cărţi s-au dat la preţ redus. Mai ales că s-a putut negocia. Reporter: Și le faceți ofertă?

Reprezentant stand: ”Normal. Când vezi o persoană care este interesată încerci să-i faci o bucurie." Radu Leonard, organizator: ”Poți găsi cam tot ceea ce-ți place și desigur la prețuri promoționale pentru că e totuși un târg." Vinilurile, DVD-urile şi casetele s-au dat și ele foarte bine. Muzica la-ndemână pe internet nu a răpit bucuria colecţiilor. Femeie ochelari: "Eu am crescut cu muzica asta. De exemplu Neil Diamond - pop! Dar și muzică clasică. Avem de unde alege." Băiat: "Lana Del Rey, Kendrick Lamar. Am în plan să-mi iau un patefon și e vorba şi de aspectul decorativ. Parcă arată mai bine." Târgul a ajuns la a 29-a ediţie. Evenimentul găzduiește şi conferinţe cu autori şi personalităţi din alte domenii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult