Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul lui Florin Piersic pentru fanii săi: „Mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!”, le-a transmis Florin Piersic fanilor.

„Cu această ocazie, vă dau și o veste: "sunt viu" și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a declarat el. 

Joia trecută marele actor a fost operat de urgență. Medicii i-au scos proteza pe care o avea de 5 ani la genunchiul stâng, si în jurul căreia s-au format colonii de bacterii din cauza septicemiei. I-au montat o proteză provizorie care eliberează tratament cu antibiotic.

La Foișor actorul a fost adus de la Institutul Matei Balș, unde fusese trasferat de la Cluj cu un avion SMURD.

Problemele au început însă după jumătatea lunii aprilie, când a făcut febră. Făcuse o infecție care s-a localizat în dispozitivele pe care le avea în organism: proteza de la picior și un stimulator cardiac..

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult