Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesaj inedit al Ambasadei SUA în România: ”Mulțumim, Gheorghe Hagi!”

Ambasadoarea Statelor Unite la București s-a pozat alături de Gheorghe Hagi și i-a mulțumit celui mai mare fotbalist din istoria României pentru că și-a reînnoit viza, dar și pentru ”aminitirile minunate de la Cupa Mondială SUA ‘94”.  

Ambasadoarea Statelor Unite în România, Kathleen Kavalec, s-a pozat alături de Gheorghe Hagi și un tricou al acestuia de la națională, mulțumindu-i celui mai mare fotbalist român din istorie după ce și-a înnoit viza pentru SUA.

Fotografia postată pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA în România a strâns sute de aprecieri și distribuiri, în condițiile în care ambasadoarea i-a mulțumit lui Hagi și pentru ”amintirile minunate de la Cupa Mondială SUA ‘94”.

”Hagi și SUA - numiți un duo mai bun! Mulțumim, Gheorghe Hagi, pentru reînnoirea vizei și pentru amintirile minunate de la Cupa Mondială SUA '94”, a transmis Ambasada SUA la București.

Potrivit reprezentanței diplomatice americane, ”fiecare viză reînnoită aduce România mai aproape de aderarea la Programul Visa Waiver. Dacă doriți să contribuiți, reînnoiți-vă viza SUA prin poștă, rapid și ușor, fără a fi nevoie să veniți la ambasadă: bit.ly/reinnoieste”.

Citește și
Aeroport SUA
Ce îi sfătuiește ambasadoarea SUA pe românii care au primit deja vize, ca să ajute la eliminarea lor pe viitor
Românii, fără viză în SUA cel mai devreme în 2025

Românii vor putea călători fără viză în America cel mai devreme în 2025. Este anunțul făcut de ambasadoarea Statelor Unite la București, care l-a contrazis astfel pe Marcel Ciolacu.

Premierul s-a grăbit să anunțe anterior că este convins că din octombrie vom scăpa de vize.

Într-un interviu pentru Știrile PRO TV, Ambasadoarea Statelor Unite, Kathleen Kavalec, a declarat că suntem foarte aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice. Încă mai este nevoie ca, până în septembrie, cât mai mulți români să își reînnoiască vizele, pentru a obține o rată cât mai mică de refuz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult