Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maia Sandu, surprinsă din nou într-o cursă low-cost. Zvonuri halucinante despre destinațiile președintei Moldovei FOTO

Maia Sandu a fost suprinsă din nou într-o cursă low-cost, de data aceasta pe un aeroport din Istanbul. Președinția Moldovei nu a oferit deocamdată informații despre deplasarea șefei de stat.

Maia Sandu a fost fotografiată weekend-ul trecut într-un aeroport din Istanbul, scrie presa de peste Prut.

Agenția Unimedia prezintă imagini cu cea care pare a fi președinta Republicii Moldova în timp ce stă la o coadă de check-in pentru o cursă low-cost a companiei Sky, aparent către Chișinău.

Pe de altă parte, publicația Telegraph Moldova, apropiată de miliardarul fugar Ilan Șor, avansează o zvonistică halucinantă.

Citește și
Maia Sandu
„Putin ar avea drept de veto”. Maia Sandu avertizează că se poate ajunge la o situație critică în Republica Moldova

Pagina de Facebook a publicației susține, nici mai mult, nici mai puțin, decât că Maia Sandu a mers să se întâlnească cu ”dușmanii” săi de moarte: oligarhii pro-ruși Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc.

Maia Sandu, cunoscută pentru zborurile sale low-cost

Mai mult, de la Istanbul, președinta Moldovei trebuia să zboare în Thailanda, scrie aceeași Telegraph Moldova, unde ar urma să se vadă cu Serghei Iaralov, alt oligarh pro-rus.

Președinția Moldovei nu a oferit niciun fel de detalii despre călătoria Maiei Sandu.

Dincolo de zvonistica presei pro-ruse de peste Prut, este deja de notorietate obiceiul președintei Moldovei de a folosi curse low-cost pentru deplasările sale în străinătate, inclusiv în vizitele oficiale de stat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult