Modifica setarile cookie
Toate categoriile

IPJ Ilfov: Elevele care au ajuns la spital după banchetul de clasa a VIII-a nu au consumat droguri

Cele două eleve care au ajuns la spital după banchetul de la finalul clasei a VIII-a care a avut loc într-un local din Tunari nu au consumat droguri, a informat, luni, Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

„În urma primelor verificări efectuate de către poliţiştii oraşul Otopeni, precum şi a analizelor medicale efectuate, nu au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organism a unor substanţe de abuz (substanţe psihoactive). În cadrul activităţilor de verificare, reprezentanţii localului respectiv au pus la dispoziţie contractul de prestări servicii, iar în urma verificărilor efectuate nu au rezultat elemente de probaţiune care să conducă la faptul că reprezentanţii localului au servit minorilor băuturi alcoolice", a transmis IPJ Ilfov. Poliţia Otopeni a relaţionat şi cu reprezentanţii DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă.

„Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni cu privire la faptul că de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun", anunţa un comunicat transmis, luni dimineaţă, Agerpres. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult