Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident neobișnuit în Oradea. O șoferiță parcată neregulamentar s-a baricadat în mașină, timp de patru ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident neobișnuit, luni, la Oradea. O șoferiță, care a parcat într-un loc nepermis, a mobilizat mai multe echipaje de poliție, jandarmi și medici, pentru că nu a vrut să se legitimeze.

Mai mult, aceasta s-a baricadat în mașină și a fost necesară și intervenția unui negociator, ce a dus muncă de lămurire cu ea mai bine de patru ore. În cele din urmă, femeia a fost internată la Psihiatrie.

Totul s-a petrecut pe bulevardul Dacia, din Oradea, într-o zonă intens circulată. Polițiștii au văzut mașina femeii parcată într-un loc interzis, și au vrut să-i dea o amendă. În acel moment, șoferița a urcat în mașînă și a blocat ușile.

Alina Fărcuța, purtător de cuvânt IPJ Bihor: „O femeie, despre care se presupune că ar fi condus autoturismul, a urcat în vehicul și s-a închis acolo, refuzând orice colaborare cu polițiștii de la fața locului”.

În sprijin au fost chemați jandarmii, medicii, dar și un negociator de la Serviciul de Intervenții Speciale.

Citește și
incident botosani
Incident grav la sediul Poliției din Botoșani. Un bărbat reţinut a scos un cuţit şi a ameninţat că-și va lua viața

Martor: „Văd că gesticulează, doar atât pot să zic. Așa se pare, că-i agitată”.

Căldura de afară, dar și din mașină, i-ar fi putut pune viața în pericol șoferiței.

Mircea Uiorean, medic UPU Oradea: „Toți acești factori de mediu pot duce la hipertermie, la insolație și, totodată, la agravarea bolilor cronice pe care un pacient le are”.

După mai bine de patru ore, oamenii legii au reușit să o scoată pe femeie din mașină. Soferița, evaluată de către medici, a fost transportată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Oradea.

Citește și: Cornel Morcov, Chief Commercial Officer Fan Courier, despre piața de e-commerce în contextul geopolitic actual

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult