Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Impact violent în Mureș. Cinci oameni au ajuns la spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică seară, pe un drum național în județul Mureș.

Cinci persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au izbit violent. Trei dintre victime sunt în stare critică, spun medicii.

Vinovat de cele întâmplate ar fi unul dintre șoferi, care nu a mai putut controla autoturismul și a ajuns pe contrasens.

Maşina care a ajuns pe celălalt sens de mers era condusă de un şofer de 27 de ani. Tânărul, însoţit de o femeie de 24 de ani şi un bărbat de 31 de ani, a pierdut controlul asupra volanului la ieşire din localitatea Voiniceni şi a izbit cu putere autoturismul în care se aflau două persoane.

Martor: "A intrat cel din faţă, pur şi simplu a derapat, a pierdut controlul volanului. A venit către Mureş cu prietena lui, mâna îi e ruptă".

Citește și
SMURD
O femeie din Săcele, în stare gravă. A căzut de la etajul trei al unui bloc

Martor: "Trei persoane erau, fratele lui, cumnata sa şi el care conducea, veneau spre casă."

Martor: "Maşina din faţă a derapat şi băiatul a intrat, venea dinspre Mureş… e umed …doamna era în spate."

În urma impactului, şoferul care a provocat accidentul şi femeia aflată pe bancheta din spate au rămas captivi în autoturism. Pompierii chemaţi de urgenţă au intervenit imediat pentru a-i elibera.

Plutonier-adjunct Moldovan Septimiu, şef garda de intervenţie Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş: "Intervenţia a fost dificilă pentru că victimele acuzau dureri. În total au fost cinci victime. Trei dintre ei de cod roşu , două cod galben au fost predate SAJ."

Cele cinci victime au fost transportate apoi la spital. Şoferul şi pasagerii din maşina care a derapat se află în stare gravă, spun doctorii.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult