Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ieșeanul care și-a ucis soția din cauza banilor din videochat s-a predat și a fost adus în România. Ce pedeapsă riscă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Românul acuzat că şi-a omorât soţia pentru că obţinea prea puţini bani din videochat a fost adus aseară în ţară și predat polițiștilor din Iași.

Românul acuzat că şi-a omorât soţia pentru că obţinea prea puţini bani din videochat a fost adus aseară în ţară și predat polițiștilor din Iași. Individul de 30 de ani - care a fugit în Italia după ce a comis crima - s-a predat în cele din urmă autorităţilor din peninsulă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă zeci de ani de închisoare.

Românul de 30 de ani a fost adus în ţară sub escortă. Pe numele său fusese emis un mandat european de arestare, de autorităţile judiciare din România, după ce și-a bătut soţia până la moarte.

Fugise în Italia, încă din luna mai, împreună cu fiul său. Au mai durat încă 3 luni până când procurorii din România au cerut arestarea lui pentru omor, iar pe 8 august, după ce a aflat că a fost dat în urmărire generală și internațională, bărbatul s-a predat carabinierilor.

Aproape de miezul nopţii, individul a ajuns în arestul IPJ Iaşi. Potrivit anchetatorilor, abuzurile la adresa soţiei au început în 2016 şi au luat forme tot mai violente. În cele din urmă, victima a ajuns în stare gravă la spital. A murit în lună martie, din cauza complicaţiilor produse de loviturile încasate.

Citește și
Serhiy Tkach
Povestea Elenei, femeia care a făcut copil cu cel mai notoriu criminal al lumii. Bărbatul a ucis peste 100 de femei

Luiza Iuriciuc, prim-procuror Parchetul de pe Lângă Tribunalul Iași: „A lovit-o cu precădere în zona craniană, ceea ce a determinat multiple traumatisme cranio-cerebrale. În final, au condus la decesul și la moartea violentă a victimei.”

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul acuzat de omor asupra unui membru de familie riscă peste 20 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult