Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Greșeala care a costat-o viața pe tânăra din Sibiu ucisă de prietenul ei drogat. Ce i-a spus bunicii ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânăra de 21 de ani ucisă de iubitul ei în Sibiu s-a stins din cauza hemoragiei puternice. Verdictul a fost dat de medicii legiști. Individul a fost arestat preventiv pentru omor, iar procurorii spun că a comis crima când era drogat.  

A avut însă grijă să șteargă urmele faptei sale. Tânărul, care a suferit în trecut mai multe episoade psihotice, încerca să renunțe la substanțele care-i făceau rău, dar nu a reușit.

În referatul prin care procurorii au cerut arestarea preventivă a tânărului, un cuțit este indicat drept armă a crimei. Între victimă și agresor ar fi avut loc o luptă, pentru că fata avea mai multe răni la brațe - semn că a încercat să se apere.

Procurorii au subliniat că inculpatul a lăsat-o pe tânără să sângereze și nu a chemat o ambulanță în ajutor, ci a plecat de acasă. Bărbatul de 24 de ani era sub tratament psihiatric, însă medicii nu au dezvăluit de ce afecțiune suferă. Cert este că, acum 6 luni, a ajuns la spital în urma unei crize.

Citește și
crimă sibiu
Crimă în Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, după o ceartă cruntă. "Am auzit țipete foarte puternice"

Mihaela Tănase, Spitalul de Psihiatrie Sibiu: „După cele 7 zile de spitalizare a fost externat cu recomandări, însă putem spune că nu a respectat recomandările pentru că nu s-a mai întors la noi în spital. Nu știm dacă și-a urmat tratamentul sau nu”.

Originar din județul Vâlcea, tânărul nu mai ținea legătura cu familia. Ar fi încercat să renunțe la droguri, dar nu a avut un sprijin constant în lupta cu această dependență.

Fata își ascunde relația față de bunicii care o creșteau

Prieten: „A încercat foarte mult, a renunțat la orice fel de lucruri din jurul lui care ar putea sa-i facă rău, a renunțat la dulciuri, la ciocolată, la cafea, la tigări, a zis că face orice ca să poată sa-și revină. Nu știm dacă a mai consumat sau nu, dar delirul l-a mai continuat”.

Iubita lui, cea care i-a căzut victimă, era prea tânără ca să știe să gestioneze situația.

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist: „Trebuia să-l cunoască bine și să încerce să evite momente de contradicție, momente excitante nervos, deoarece acest comportament neadecvat a condus spre sfârșitul ei tragic”.

Fata locuia cu el doar din când în când și le ascundea bunicilor - care au crescut-o - această relație.

”Reporter: Ce v-a spus când a plecat la Sibiu? Valerica Mânzat, bunica fetei: Că se duce să își caute de lucru. Reporter: Și unde a zis că stă? Valerica Mânzat, bunica fetei: La o prietenă”.

Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit ce substanțe consumase suspectul înainte de crimă și nici proveniența acestora.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult