Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia din Băbana care l-a șantajat preotul din sat cu poze compromițătoare, pusă sub control judiciar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Femeia din Argeș cercetată pentru șantaj, după ce l-a amenințat pe preotul din comuna Băbana că va publica o serie de fotografii care-l compromiteau, a fost pusă sub control judiciar.

Ea susține că nu a distribuit imaginile în care părintele era surprins la plajă, împreună cu o femeie, care nu era soția sa. Pozele ar fi fost făcute de un detectiv particular, care îl urmărea pe preot la comanda nevestei.

Localnicii din Băbana povestesc că au văzut fotografiile chiar din mâna preotesei, care s-a plâns în tot satul că soțul o înșela. Le-ar fi mărturisit că a angajat un detectiv particular, ca să afle ce face părintele când pleacă de acasă. Bărbatul îi spune că se duce să-și vadă părinții. Detectivul i-a demonstrat, însă, cu ajutorul pozelor, că preotul a petrecut o săptămână la mare, în Bulgaria, cu o altă femeie.

Reporter: Preoteasa v-a arătat?

Femeie: „Da”.

Citește și
vrajitor
Fiul minor al liderului clanului Sadoveanu, reținut. Se dădea vrăjitor și a înșelat o tânără cu 50.000 de lei VIDEO

Reporter: Și ce v-a zis când vi le-a arătat?

Femeie: „Că a băgat detectiv și l-a prins”.

Reporter: Dar vi le-a arătat... De ce? Cu ce scop? Ce v-a zis?

Femeie: „Păi a zis că lipsea de acasă și a zis că se ducea la tatăl lui dânsu' și la mamă-sa”.

Reporter: Ea nu l-a crezut.

Femeie: „Nu l-a crezut”. Localnică: „A fost cu ele peste tot. Preoteasa știu sigur că ea umblat peste tot cu ele. L-a găsit cu o doamnă pe nu știu unde, peste graniță”.

Localnică: „Am auzit, dar n-am văzut nici pozele. Am auzit și eu lumea, am auzit lumea. Că a fost cu o femeie la mare. Preotul mie mi se pare cuminte”.

Femeia cercetată pentru șantaj a obținut pozele și i-a trimis mesaje anonime preotului în care îi cerea să-și dea demisia. A amenințat că altfel va trimite fotografiile către presă. Numai că, spune ea, n-a trecut la fapte. Când fotografiile au fost publicate, preotul a reclamat totul la poliție. Joi, suspecta a fost reținută, iar judecătorii au decis ca femeia să fie cercetată sub control judiciar.

Între timp, preotul a divorțat. Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului l-a pedepsit prin mutarea la o altă biserică, timp de trei luni. Nici el și nici fosta lui soție nu vor să comenteze cele întâmplate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult