Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fată de 20 de ani, pe tren cu un prieten în Cluj, pentru un selfie exploziv. ”Uitați ce a rămas. Hainele arse. Cureaua”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ciuda avertismentelor, mulți tineri se aventurează în locuri periculoase în căutarea fotografiei perfecte, chiar dacă își pun viața în pericol. Este și cazul unei fete de 20 de ani.  

S-a urcat cu un prieten pentru un selfie pe vagonul unui tren în gara din Cluj și s-a electrocutat. Șocul a fost atât de puternic încât fata a fost găsită pe peron cu arsuri grave.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

"Uitați ce a rămas în urmă. Hainele arse! Cureaua...".

Tragedia s-a petrecut în zori, aproape de clădirea gării din Cluj-Napoca, unde sunt pregătite garniturile de tren pentru plecarea în cursă. Fata s-a urcat pe vagon însoțită de un prieten, un tânăr de 24 de ani.

Reporter: ”Aici este locul pe unde cei doi s-ar fi urcat pe vagon, fără să fie văzuți de nimeni. Arcul electric a izbit-o pe fată și a aruncat-o chiar aici lângă șine, unde s-a lovit cu putere de peron".

Citește și
electrocutat
Un angajat al Spitalului Judeţean Alba a murit după ce s-a electrocutat. El făcea lucrări la instalaţia electrică

Cei doi sunt din Brașov și au vrut să își facă selfie-uri și clipuri video pentru rețelele sociale. Mai mulți martori au auzit țipetele de ajutor.

”Bărbat: S-a suit să facă TikTok acia și a căzut și i-a curentat. Reporter: Și i-ați văzut înainte să...? Bărbat: Da. Și pe domnu' doar mâna l-a curentat și l-a luat Poliția”.

Tânărul a fost cel care a sunat la 112, iar salvatorii au găsit-o pe fată în stare gravă.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a fetei

Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj: ”Prezenta traumatisme și arsuri severe, i-au fost acordate îngrijiri medicale de urgență, iar ulterior a fost transportată la spital".

Medicii l-au consultat și pe tânărul de 24 de ani, dar acesta a refuzat transportul la spital.

Intensitatea curentului electric care trece prin liniile de înaltă tensiune este foarte mare, de aceea nimeni nu trebuie să se apropie la mai puțin de 1 metru și jumătate de ele.

”Reporter: Ce tensiune e în fir? Paznic: 27.000 de volți".

Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA: ”Linia pe care se afla trenul nu este o linie destinată călătorilor. Pe stâlpi sunt acele indicatoare care atenționează pericolul real de electrocutare, în contextul în care toate liniile de cale ferată sunt electrificate în zona gării din Cluj”.

Tânără: ”Poate au vrut să pară interesanți sau poate a fost o provocare de la prieteni. Am mai auzit cazuri”.

Pentru că a suferit arsuri pe o suprafață mare, tânăra a fost transferată cu o aeronavă la un spital din Timișoara, întrucât la Cluj-Napoca nu există paturi pentru marii arși. Prognosticul medicilor este rezervat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult