Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Familia Regală a anunțat unde petrece Crăciunul și Anul Nou. Ce evenimente a programat

Custodele Coroanei Române, Margareta, şi Principele Radu, alături de Principesa Sofia, se vor afla de Crăciun şi Anul Nou la Săvârşin, a informat, vineri, printr-un comunicat de presă, Casa Regală.

„În ziua de 22 decembrie 2019, în intervalul orar 11:30 - 13:00 şi 15:00 - 17:00, Familia Regală va primi colindători la Săvârşin, în Satul Regal. În ziua de 23 decembrie 2019, de la ora 11:00, Majestatea Sa Margareta va împărţi cadouri familiilor nevoiaşe din Săvârşin”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Tot pe 23 decembrie, de la ora 14:00, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare, iar de la ora 16:00 Familia regală va oferi cadouri angajaţilor de la Castelul Regal şi Ocolul Silvic din Săvârşin.

Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie, la ora 12:00, dubaşii din Săvârşin vor fi aşteptaţi în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineaţa zilei de 26 decembrie, Familia Regală va participa la slujba din a doua zi de Crăciun la Biserica ortodoxă din comună.

Citește și
Tamara Buciuceanu
Mesajul transmis de Familia Regală a României după dispariția Tamarei Buciuceanu

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Revelionul, la Castelul Săvârşin.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult