Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi băieți au fost abordați de 4 bărbați când se întorceau de la o petrecere. Au mers într-o locuință, dar totul a degenerat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Patru bărbați din județul Brașov au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi sechestrat doi adolescenți, pe care i-ar fi bătut și i-ar fi obligat să-și facă singuri rău.

Victimele susțin că nu își explică gesturile violente, pentru că nu se cunoșteau dinainte.

Cei doi adolescenți au fost abordați de patru necunoscuți

Cei doi adolescenți fuseseră la o petrecere în localitatea Cața. La întoarcere, în drum spre casă, au fost abordați de patru bărbați, care i-au invitat în locuința unuia dintre ei, să continue distracția. Doar că, acolo, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

În scenele greu de imaginat, filmate tot de agresori, victima de 17 ani povestește că a fost torturat cu sadism de agresori, și silit să-și facă rău. La fel a fost tratat și vărul său, de 18 ani.

Victimă: „A început să mă bată, să mă pună să rup paharele, la vărul i-a ținut cuțitul la gât și mai multe. Să fac flotări, să stau în cap și chestii din astea”.

Citește și
serghei lavrov si vladimir putin
Rusia preia președinția Consiliului de Securitate al ONU. Ucraina este nemulțumită: ”Este o glumă proastă”

Băiatul susține că nu îi cunoaște pe cei patru indivizi, care ar fi fost băuți. Abia după mai bine de patru ore, cei doi au reușit să plece.

Mama uneia dintre victime: „L-am văzut plin de sânge, m-am speriat, am început să plâng, să țip, că ce s-a întâmplat, i-am zis la soț, și m-am dus la poliție”.

Adolescentul de 17 ani a ajuns la spital cu răni la cap și tăieturi pe față.

Tatăl uneia dintre victime: „Ca părinte să vezi în situația aia, să vezi în postura în care a fost, că îl agresează și să facă câte și mai câte prostii, nu am cuvinte de descris”.

Cei patru suspecți, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, sunt acum arestați pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri sau alte violențe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult