Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi avocați au murit în aceeași zi. Barourile Ilfov și București, în doliu

Doi avocați au murit joi, fără să fie cunoscuți cu probleme de sănătate preexistente. Juriștii activau în Baroul Ilfov și în Baroul București.

Decesul neașteptat al celor doi maeștri ai robei, în aceeași zi, a fost făcut public pe grupurile interne ale avocaților. Au trecut în neființă avocatul Marian Stan, de la Baroul Ilfov, și Petre Matei, din Baroul București.

Baroul Ilfov a anunțat public tristul eveniment:

„IN MEMORIAM – Avocat STAN MARIAN

Colegii din Baroul Ilfov își exprimă întreaga compasiune pentru trecerea prematura în neființă a colegului lor, domnul avocat Stan Marian, în data de 16.05.2024. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Consiliul Baroului Ilfov isi exprima eterna recunostinta pentru dedicarea cu care domnul consilier avocat Stan Marian si-a îndeplinit atributiile in calitate de membru al Consiliului Baroului Ilfov, din care a facut parte inca din Martie 2012

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Trupul neinsufletit al domnului avocat Stan Marian va fi depus vineri, 17.05.2024, la capela din Popesti Leordeni, Str.Paraul rece, cimitirul Vintila Voda, iar inmormantarea va avea loc duminica, 19.05.2024, ora 15.30, la biserica Vintila Voda” a transmis Baroul Ilfov, pe siteul oficial.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult