Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezvăluiri din ancheta din Caracal. Ce sunt gropile cimentate din curtea criminalului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şeful DIICOT Felix Bănilă a făcut precizări miercuri despre cercetările efectuate de procurori în curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis două adolescente.

Bănilă a declarat că gropile din curtea casei lui Gheorghe Dincă nu au fost săpate de curând.

"Ceea ce am văzut eu sunt procesele verbale de cercetare la fața locului și planșe fotografice. Din aceste planșe fotografice și ceea ce am discutat cu colegii mei rezultă că nu ar fi vorba despre niște gropi săpate cu foarte puțin timp înainte.

Sunt niște tuburi betonate, amplasate în curtea inculpatului, există un canal confecționat, se pare, cu mult timp anterior pentru a-l ajuta în accesul ... pentru a repara anumite autovehicule, însă în acestea nu a fost identificat nimic.", a afirmat şeful DIICOT.

Citește și
cautari politie Caracal
Procurorii DIICOT spun că nu pot continua cercetările în casa criminalului, în absența lui

Bănilă a mai spus că până când anchetatorii nu au elemente clare că cele două fete dispărute în Olt ar fi decedate, nu se poate neglija varianta că ele ar fi în viaţă.

"Până nu avem nişte concluzii clare cu privire la faptul că una sau alta dintre cele două victime ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar nişte indicii, noi le spunem rezonabile, aşa cum prevede Codul penal şi Codul de procedură penală. În mod cert, nu putem neglija nicio variantă de anchetă. (...) Până nu avem elemente clare că ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta că ar fi în viaţă", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Felix Bănilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult