Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul băiatului care a anunțat că a căzut în canal. Cum ar fi fost prins cu minciuna

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un apel la 112 a pus pe jar autorităţile din Capitală. Poliţişti şi pompieri caută un copil de 9 ani, care a anunţat, că ar fi captiv, într-un canal.

După experienţa tragică, din cazul Caracal, operatorii de la 112 l-au ţinut de vorbă pe copil, vreme de 35 de minute, dar tot nu au reuşit să-l localizeze.

Cosmin Stan, corespondent Știrile ProTV: ”Operațiunile de căutare sunt în plină desfășurare, în sectorul 4 al Capitalei, deși, conform unor informații de ultimă oră, un copil ar fi fost găsit și se află în aest moment în Secția 26 Poliție. Polițiștii încearcă să afle mai multe despre situația acestui copil și să afle dacă el este cel care a sunat la 112.

Totul a început la 14.38, aunci când acest copil, care s-a recomandat Alexandru că are 9 ani, le-a spus operatorilor că ar fi căzut într-un canal și că un alt copil ar fi lăsat capacul peste el. Imediat s-a pornit o operațiune de amploare, cu zeci de pompieri și polițiști care au venit aici în cartier, au luat la puricat fiecare zonă. Au fost 24 de străzi verificate.

Polițiștii au mers din casă în casă și au verificat toate familiile, pentru ca acest copil le spunea că ar fi locuit în zonă, la bunicii săi, dar nu a fost găsit.

Citește și
cautari in Bucuresti
Copilul care a anunțat la 112 că a căzut în canal, găsit. Amenda primită de părinți

Au fost găsite mai multe neconcordanțe în cele 35 de de minute în care a vorbit cu operatorii STS”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult