Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coadă de sute de persoane în fața Spitalului de Oncologie din Cluj. Oamenii au stat și patru ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de persoane au format cozi uriașe în fața Spitalului de Oncologie din Cluj-Napoca.

Oamenii, care timp de două luni nu au avut parte de consultaţii şi tratament, au venit din mai multe judeţe, iar la intrarea în unitatea medicală au fost opriţi pentru triajul epidemiologic şi testarea Covid-19. Epuizaţi, mulţi au aşteptat cu orele să le vină rândul..

De la primele ore ale dimineţii, pacienţii bolnavi s-au înarmat cu răbdare şi s-au aşezat la rând, în dreptul cortului de triaj din fața Institutului de Oncologie. Istoviţi de atâta stat în picioare, oamenii au început să îşi piardă răbdarea.

Conducerea spitalului nu a oferit un punct de vedere, dar prefectul judeţului spune că în ultimele zile au ajuns la spital aproape 2.000 de pacienţi, din toată ţara şi că triajul epidemiologic este obligatoriu.

Mircea Abrudean, prefectul Judeţului Cluj: "Pacienţii care se internează trebuie testaţi covid obligatoriu după algoritmul naţional, sigur că acest lucru durează puţin şi se creează aceste cozi. Din păcate fizic nu putem gestiona altfel această situaţie, pentru că nu ne permite nici infrastructura."

Citește și
Bucureștenii s-au strâns la zoo ca la urs. ”Pur și simplu bătaie de joc”
Bucureștenii s-au strâns la ZOO ca la urs. Oamenii sunt revoltați: ”Pur și simplu bătaie de joc”

În spital există patru cadre medicale şi doi pacienţi infectaţi de Covid-19.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult