Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Circ pe Aeroportul Internaţional Otopeni, la propriu. „Mă bucur că în timpul de aşteptare avem ce vedea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Circ la Aeroportul Internaţional Otopeni! Zeci de acrobaţi, actori şi animatori ai Circului Metropolitan Bucureşti le-au pregătit călătorilor o surpriză, de Ziua Mondială a Circului.

Un mic spectacol s-a desfăşurat în terminalul Plecări, iar copiii au fost extrem de încântaţi - mai ales cei care mai aveau de aşteptat până la decolare.

Astfel de momente de circ le-au adus zâmbetul pe buze călătorilor aflaţi în Aeroportul Henri Coandă. Pentru că vinerea e o zi mai aglomerată, statul la coadă pentru controlul SRI a fost de data asta o plăcere.

Un băieţel s-a îndrăgostit pe loc de una dintre actriţele circului, pe care a sărit să o îmbrăţişeze cu foc. Iar momentele pregătite de acrobaţii circului au fost apreciate şi de adulţi. Unii au venit la aeroport doar pentru circ.

Pasageră: „M-a surprins atmosfera, mă bucur că în timpul de aşteptare avem ce vedea.”

Citește și
circ
Momentul în care mai mulți acrobați cad după ce trambulina de protecție s-a rupt, în timpul unui spectacol de circ. VIDEO

În timp ce călătorii se bucurau de spectacol, angajaţii Companiei de Aeroporturi Bucureşti lucrau de zor la reamenajarea spaţiilor pentru călătoriile Schengen.

Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Aeroporturi Bucureşti: „Se ridică ghişeele, se refac pardoseli, se refac pereţi, în pregătirea reconfigurării finale a terminalelor, înainte de realizarea licitaţiei pentru noul terminal."

Ama Butoiescu, directorul artistic al Circului Metropolitan Bucureşti: „Avem peste 80 de artişti aici, plus cei care ne susţin, recuziteri, sunetişti. Le-am pregătit o selecţie de numere din cele patru spectacole din repertoriu, am adus cât mai multe, avem comedie, elemente de mânuire şi jonglerie, mâini în mâini."

Reporter: Rolul actorului e pe scenă, dar uneori coboară şi în mulţime, cum v-aţi simţit?

Noni Hutterer -actor al Circului Metropolitan Bucureşti: „Ca înaintea unui zbor fără centură de siguranţă şi fără paraşută. Zborul a fost plăcut pentru că reacţia publicului a fost super.”

Actrițe: „E o premieră şi pentru noi, lumea stă, se uită, le place, sperăm că v-a plăcut şi dvs, şi vă aşteptam la Circul Metropolitan să vedeţi spectacolele noastre.”

Spectacolul a durat aproximativ o oră, iar reprezentanţii aeroportului spun că pe 9 Mai, de ziua Europei, călătorii vor avea parte de o nouă surpriză.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult