Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este adolescentul care a tăiat cauciucurile a 20 de mașini, în Constanța. Are legătură cu incendierea unui bloc, în 2021

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adolescentul care, la sfârșitul săptămânii trecute, a tăiat cauciucurile a 20 de mașini din Constanța, a fost reținut. În urmă cu doi ani, alături de un alt băiat, a incendiat un bloc din același oraș, spun polițiștii.  

Adolescentul de 15 ani a vandalizat, sâmbătă noaptea, cauciucurile a zeci de mașini de pe mai multe străzi din orașul Constanța.

Camerele de supraveghere instalate în zonă l-au suprins pe băiat în momentul în care tăia cauciucurile, așa că oamenii legii l-au identificat rapid.

Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre același tânăr care, în decembrie 2021, a lăsat pe drumuri aproape 100 de familie când, alături de un alt tânăr, au incendiat un bloc din Constanța. Atunci, zeci de apartamente și de autoturisme au fost distruse de flăcări.

La acea vreme, minorul avea 13 ani și nu a fost tras la răspundere penală.

Citește și
isaccea
Statul Major al Apărării, şedinţă cu oficialii din patru județe, după ultimul atac de la granița României. Ce s-a discutat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult