Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu adolescentul care a slăbit 54 kg cu pastile de pe net. A fost la un pas de moarte ca să scape de ironii

Adolescentul care a slăbit 54 de kilograme pentru că râdeau colegii de el, ajungând în stare critică la spital, este tot internat în unitatea medicală din Iași.

Adolescentul din Botoșani a luat timp de zece luni pastile pentru slăbit și și-a atins scopul, slăbind 54 de kilgrame, dar cu prețul sănătății. A fost în pericol să-și piardă viața, dar acum starea acestuia s-a ameliorat.

Băiatul ar fi apelat la pastilele cumpărate de pe internet, deoarece colegii și prietenii râdeau de aspectul său fizic, și a ajuns de la 100 de kilograme să cântărească doar 46.

Reprezentanţii Spitalului Sf. Maria din Iaşi au spus că tânărul a fost transferat la Clinica de Cardiologie Pediatrică şi în momentul de fata are o stare generală bună, potrivit BZI.

„După 48 de ore de terapie intensivă pacientul a fost transferat în Clinica de Cardiologie Pediatrică. „În prezent are stare generală bună, cu frecvenţă cardiacă, tensiune arterială în limite normale, apetit prezent. Va fi transferat în Clinica de Boli de nutriție și metabolism pentru terapie specifică, de recuperare a deficitului nutrițional”, au spus medicii.

Citește și
tanar slabit
Drama unui adolescent după ce a slăbit 54 de kg cu un medicament naturist. Inima abia îi mai bătea când a ajuns la urgențe

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult